۴ اسفند ۱۴۰۲، ۱۴:۲۶

«با مهر انتخاب کنید»

علی اسدی قنبری

علی اسدی قنبری

کوهدشت- «علی اسدی قنبری» به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته‌گزینی» پیوست.

استان: لرستان

حوزه انتخابیه: کوهدشت و رومشکان

شعار انتخاباتی: جریان تحول گرا


پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

علی اسدی قنبری یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخ‌هایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

رزومه:

- علی اسدی قنبری کاندید دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در کوهدشت و رومشگان: ۱- دانشجوی دکتری تخصصی فیزیک هسته‌ای ۲- رتبه هفت کنکور سراسری ۳- عضو نخبگان دانشگاهی ۴- اولین پژوهشگری که روی موضوع توده‌های سرطانی در کشور به عنوان یک دانشجوی علوم پایه کارکرده است.

سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

مجلس متأسفانه کار قانون گذاری خود را انجام نمی‌دهد بلکه بیشتر نمایندگان مجلس مشغول کار اجرایی هستند.

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

نمایندگان مجلس باید برای حوزه‌های مناطق خود و سایر مناطق ناظرین انتخاب کنند که بر کار ادارات مختلف نظارت کنند.

* نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب چه اقداماتی ضرورت دارد؟

باید نمایندگان از روزی که نماینده می‌شوند تا زمانی که کار آنها تمام می‌شود از نظرمالی کاملاً تحت نظر باشند و شفافیت مالی نمایندگان رعایت شود.

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهم‌ترین تجلی گاه این همراهی و همکاری چیست؟

همکاری و همراهی صرفاً نمی‌تواند تأثیر مثبت داشته باشد چه بسا بعضی جاها مضر باشد، این همکاری و همراهی باید بر اساس تخصص و تجربه باشد.

*مسئولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند، اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

غفلت نمایندگان از مردم در نهایت منجر به بی اعتمادی مردم به انقلاب خواهد شد پس نمایندگان باید در قبال مردم احساس مسئولیت کنند.

*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

مردمی بودن صرفاً به این معنی نیست که همواره در بین مردم باشد بلکه باید مردمی بودن نماینده در عمل و رفتار و کارکردهای نماینده باشد.

*طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسئولیت دارد، برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخش زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟

باید نماینده‌های مناطق مختلف در مورد بخش‌های گوناگون کشور بتوانند تأثیرگذار باشند، با این کار نمایندگان از بخش زدگی دور می‌شوند، به عنوان مثال در مورد یک منطقه گازی که فقط مختص به یک منطقه هست همه نمایندگان باید بتوانند تأثیرگذار باشند نه یک یا چند نماینده.

سوالات استانی:

* قرار گیری لرستان در جمع استان‌های اول تا سوم بیکاری کشور، لزوم کاهش نرخ بیکاری ایجاب می‌کند، لرستان برای کاهش نرخ بیکاری، دارای چه بسترها و زمینه‌هایی است؟

در لرستان در زمینه کشاورزی صنعتی می‌توان اشتغال زیاد ایجاد شود وهم چنین باهوش و… که از این مردم سراغ داریم در زمینه‌های نرم افزاری و جذب کارآفرین کارهای زیادی انجام داد.

* برای توسعه زیرساخت‌های آب، راه، برق، گاز، مدرسه و… در برخی روستاهای لرستان به ویژه شهرستان دلفان، چه تدابیر پایداری باید اتخاذ شود؟

باید روستاهایی که داری جمعیت خیلی پایینی هستند و در یک جا جمع کردن و هزینه‌هایی که برای رسیدن آب و…، برای این مناطق هزینه می‌شود برای یک جانشینی این افراد هزینه کرد.

* استان لرستان با بیش از دو هزار پروژه، یکی از رکورد داران در زمینه پروژه‌های نیمه تمام است، عمده ترین دلیل تلمبار شدن این پروژه‌ها چیست و چه باید کرد؟

نماینده‌های لرستان متأسفانه برای تبلیغ بین مردم و جذب آرا فقط به دنبال گرفتن پروژه جدید هستند چون حاضر نیستند کار نماینده قبلی را ادامه دهند، شورای نگهبان برای انتخاب کاندیدها باید این موارد را هم در نظر بگیرد.

کد خبر 6033949

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha